Hvem er vi?

Demokratiscenen åbnede på Folkemødet i 2016. I dag en vi en almennyttig forening, hvis formål det er at udvikle og styrke det levende og deltagelsesdrevne demokrati og fremme udvikling af demokratiske processer – både i form og indhold.


Demokratiscenen vil være Folkemødets mest interessante og involverende scene. Vi sætter en solid dagsorden med en blanding af debat, værksted, inspiration og underholdning. På den fysiske scene og på den digitale platform. Deltagelse og samarbejdet med nysgerrige og ambitiøse partnere driver arbejdet.


Sammen former vi et program, der fusionerer professionelt proces- og iscenesættelseshåndværk med ekspertviden. Vi appellerer til nysgerrige deltagere, der har lyst til reelle processer, hvor der er tid til både at blive klogere, udvikle løsninger og møde nye mennesker.


Strategiske partnere

Demokratiscenen er udviklet i strategisk samarbejde med:

Information
Mediehus som bl.a. fokuserer på grøn omstilling, viden og uddannelse samt teknologiens potentialer og påvirkning på liv og samfund.

Roskilde Universitet
Forskere og eksperter i demokrati og interaktion.

TwentyThree
Vil med OB-bikes og deres unikke videomarketingplatform give hele verden muligheden for at blive en del af Demokratiscenen online.

Simply Studio
Produktiosbureau der skriver, filmer og redigerer historier i levende billeder. Får Demokratiscenens aktiviteter ud gennem skærmen.

2+1
Strategisk idébureau, der flytter byer, borgere og brands. Fokus på oplevelsesdesign og løsninger.